Škola oralnog seksa otvorena u Beogradu

Beograđanka Niki Prestige otvorila je školu oralnog seksa u užem centru Beograda.

Beograđanka Niki Prestige otvorila je školu oralnog seksa u užem centru Beograda.

Ova 36-godišnjakinja došla je na ideju da otvori školu jer, kako kaže, smatra da su naše žene ipak seksualno neosvešćene, piše portal Na dlanu.

"Preselila sam se u Istanbul veoma mlada - u 22. godini. Tada sam videla koliko se naše žene razlikuju od Turkinja, one bi sve uradile da zadovolje muškarca. Od njih sam naučila mnoge tajne oralnog seksa. Sudbina me je nakon dve godine odvela u Milano. Tu sam se bavila manekenstvom i spletom okolnosti postala majstor oralnog seksa", priča nastavnica.

Onda je Niki poželela da se vrati u svoj rodni grad, jer, kako kaže, nigde kao kod kuće. Sinula joj je ideja da svoje znanje podeli sa Beograđankama.

Iako se u školu dolazi isključivo preko preporuke, interesovanje je odlično. Najmlađa polaznica ima 24 godine, a zanimljivo je da su sve devojke i žene koje su se prijavile iz dobrostojećih porodica. Predznanje nije neophodno, možete doći i potpune neuke, kaže Niki za portal Na dlanu.

  • 08.10.2015 06:47
    putovnica za milano
  • Vlast

    07.10.2015 22:40
    opozicija
    na sta smo se sveli...
  • 07.10.2015 20:17
    Znaci specijalizaciju odradila u Turskoj a doktorat u Italiji, pa gde ces bolje diplome.
    E ona sigurno ima validnu diplomu koju je zaradila postenim trudom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.