Istraživanje: Seksa nikad manje

Istraživanje pokazuje da se svaki treći par ne seća kad je poslednji put bio intiman.
Istraživanje pokazuje da se svaki treći par ne seća kad je poslednji put bio intiman.

U istraživanju su učestvovali bračni partneri i parovi u dugogodišnjim vezama, a čak deset odsto priznalo je da više uopšte ne upražnjavaju seks. Zabrinjavajući je broj onih koji se ne sećaju kad su poslednji put vodili ljubav - "zaboravnih" ima 32 odsto. Više od polovine ispitanika, čak 61 odsto, ne krije da je bolji seksualni život imalo u prethodnim vezama.

Razlog za loš seksualni život najveći broj parova vidi u manjku samopouzdanja kad je reč o razgovoru o željama u krevetu. Tako misli svaki drugi par starosti između 25 i 44 godine. Svakodnevne obaveze isprečile su se na putu do kreveta za 38 odsto parova. Generacije starije od 55 godina krivca nalaze u lošijem zdravlju, jer, kako kažu, više nisu tako spremni za erotske doživljaje kao ranije.
  • 13.12.2015 19:20
    Kad su jake emocije,jaka privlacnost onda je cesto i sex odlican...Moj savet ne ulazite u kratke avanture ili povrsne veze,gde nema strasti,ljubavi,jakih emocija...kad volite volite do kraja,i onda je zivot udvoje nesto jako lepo.Naravno ima i teskoca,ali to je normalno,pa teskoce nam se provlace kroz ceo zivot...
  • Sanja

    13.12.2015 17:50
    Ma najbitnije je da je zena zaljubljena u svog dragog i da je on jako privlaci,da je jaka hemija, a on nju da postuje i takodje voli, i onda je sex ludiloooo
  • N.SAD

    10.12.2015 21:29
    Svakodnevne obaveze su razlog za manjak seksa hahaha.Ima li veće, preče i lepše obaveze od seksa. Sad će oni koji nemaju seks reći kako to nebi trebalo da je obaveza nego želja oba partnera i sl. gluposti.Bila obaveza ne bila bitno je da ga imaš, zbog sebe i partnera i ne samo da ga otaljaš nego da uživaš.Razlog svi znaju samo obično optužuju onoga drugog.Kod žene do udaje sve je u redu a onda kad rodi dete prestaje njihovo zanimanje za seks i postaju ,,mesečarke''.Mi muškarci o tome razgovaramo i skoro da je kod svih preslikano.Nije se onda čuditi kad muškarci ,,zalutaju'' u potrazi za seksom još ako je ta dobra u krevetu eto problema u braku jer seks je kao droga, što ga više upražnjavaš sve više ti je do njega.Od svih obaveza nek vam je prioritet seks i bićete srećniji u životu a sreća održava dobar brak i tad je sve bolje, manje nervoze,svađe itd.Govorim iz iskustva.Kad dođe do apstitencije grizem sam sebe a kamo li drugoga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.