Zajednička putovanja pravi test za vezu

Ako ne izlazite iz svoje zone komfora u vezi, pitanje je koliko je ona stvarno stabilna.
Dobro je kada partner i vi imate i upražnjavate aktivnosti koje oboma prijaju i koje ste zajedno izgradili. Bez takvih osnova, veza je nemoguća. Međutim, da li ste uradili baš sve da bi vaša veza bila kvalitetna?
 
Test vremena veže se za prostor, pa je tako bitno i gde provodite vreme, a ne samo koliko dugo ste zajedno. Mnogi parovi dožive prvi odlazak na letovanje, te shvate da ne funkcionišu zajedno na duži period, na jednom mestu i previše blizu. Ali, ako želite da postepeno radite na vezi i učinite je čvršćom, putujte zajedno. I putujte često.
 
Počnite sa zajedničkim vikendom kod kuće, pa proširite na produženi vikend. Računajte na trodnevnu posetu nekom drugom gradu, potom na letovanje/zimovanje i na kraju na duža putovanja. Bitno je da krenete postepeno - nemojte nakon četiri meseca žuriti na more zajedno. To bi moglo da bude kobno za vašu vezu. Uspostavite tajming i, što je najbitnije, nađite kompromise u svim planovima koje pravite.
 
Ako "preživite" sve testove prostora i vremena, vaša veza zaista jeste kvalitetnija nego što mislite i imate zajedničku budućnost.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.