Oslepi svaki put kad ima orgazam

Neimenovani muškarac morao je da potraži lekarsku pomoć zbog toga što je privremeno oslepeo svaki put kada ima seks, piše blog "NCBI ROFL".
Neimenovani muškarac morao je da potraži lekarsku pomoć zbog toga što je privremeno oslepeo svaki put kada ima seks, piše blog "NCBI ROFL".

Na blogu koji pišu dva studenta sa "Berklija" prepričano je saznanje da postoji muškarac kome zbog orgazma "padne mrak na oči". Utvrđeno je da je mladić gubio vid svaki put kada doživi vrhunac tokom seksualnog odnosa, ali je zapanjujuće da se to nikada nije desilo prilikom izvođenja neke zahtevnije fizičke aktivnosti već je "okidač" bio isključivo seks.

U originalnom izveštaju odeljenja za oftamologiju u bolnici "Glostrup" kopenhagenškog univerziteta piše da su lekari u početku sumnjali kako muškarac zbog ugruška krvi ostaje slep prilikom orgazma. Međutim, naknadno su utvrdili da zapravo boluje od vazokonstrikcije, kada se mišići stežu oko krvnih žila i otežavaju protok krvi. Radi se istom stanju kao ono koje prouzrokuje erektilnu disfunkciju.

Kada su utvrdili o čemu se radi, pacijenta su jedno vreme lečili lekovima, kako bi podstakli bolji protok krvi.
  • Super Hik

    01.12.2010 10:12
    Ko o čemu...
    novinari "021" o sex-u :))) Stvarno, mala potrošnja tih kondoma u Srbiji :))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.