Deset bizarnih seks rekorda

Donosimo vam deset bizarnih seks rekorda.
Donosimo vam deset bizarnih seks rekorda.

Najveći penis na svetu

Najveći penis pripada čoveku koga je izmerio i dokumentovao doktor Robert Dikinson početkom dvadesetog veka. Dužina najvećeg penisa je 34 cm, a u obimu 16 cm.

Međutim, najveći penis živog vlasnika Jone Falkona iznosi 34 cm.

Najveća vagina

Najveća vagina najverovatnije je pripadala Škotskom divu od žene Ani Svon (1846-1888.), impoznantnoj ženi koja je svojom veličinom oborila više rekorda. Kao beba je bila prosečne visine, a naglo je počela da raste kao dete, da bi se sa 19 godina zaistavila na visini od 2,37 metara.

U nameri da zaradi na svojoj visini, pridružila se putujućem cirkusu gde je upoznala i zaljubila se u kapetana Martina Bejtsa, taođe diva od preko 2 metra. Venčali su se 1872, i tako postali najviši bračni par. Taj rekord do sada nije oboren. Par je izgradio vilu, i ispunio je ogromnim nameštajem, uključujući krevet koji je bio dugačak 3,35 metara a širok preko dva metra. U junu 1879. godine Ana je rodila bebu tešku skoro 12 kila, što je najteže novorođenče ikad rođeno. Nažalost, dete nije preživelo porođaj. Najveći deo bebe je bila glava.

Žena koja je rodila najviše dece

Feodor Vasiljev (1707-1782) je bio seljak iz Rusije. Iako on nije poseban, njegova prva žena, Valentina Vasiljeva, postavila je rekord za najveći broj dece po jednoj ženi. Ukupno je rodila 69-oro dece, ali su drugi detalji o njenom životu nepoznati. Rodila je 16 pari blizanaca, 7 trojki, 4 četvorki i to sve između 1725. i 1765. godine. Od 69-oro dece, njih 67 je živelo više od tri godine.

Svetski rekord u novije doba drži Leontina Albina iz San Antonija, Čile. U svojim šezdesetim tvrdi da je rodila 64-oro dece.

"Prskanje u dalj"

Horst Šulc uspeo je da dobaci 6 metara u dalj pri ejakulaciji. Takođe drži rekord i za "prskanje u vis"- preko 3 metra, kao i za najveću brzinu ejakulacije.

Najstarija prostitutka na svetu

Za prostituciju se kaže da je najstariji zanat na svetu. Kineska policija procenila je da je 82-godišnja Čiu najstarija živa prostitutka. Ova baka počela je da se bavi prostitucijom pre 40 godina, nakon što je muškarac s kojim je dve decenije živela, preminuo.  Opstaje u poslu zahvaljujući tome što naplaćuje deset ili dvadeset puta manje u odnosu na konkurenciju.

Najveća orgija na svetu

Japan je postavio rekord u najvećoj orgiji na svetu. Naime, 250 žena i isto toliko muškaraca pristalo je da u isto vreme i na istom mestu ima seks. Orgija je organizovana u skladištu, a sve to su snimali profesionalni kamermani i fotografi. Svaki položaj i postupak su predviđeni koreografijom, kako bi svi učesnici bili usklađeni. Svi učesnici su prethodno testirani na HIV.

Uprkos tome što je to nazvano orgijom, učesnici su imali seks samo sa jednom osobom, nije bilo razmene partnera.

Najveća "rendaljka" na svetu

Porno glumica Lisa Sparks postavila je svetski rekord tako što je u jednom danu imala seks sa 919 muškaraca. Ona je to uradila za vreme poljske konvencije "Erotikon" 2004. godine, kao deo  trećeg po redu svetskog takmičenja u rendaljci.

Najduža masturbacija na svetu

Čovek po imenu Masanobu  Sato 2009. godine je učestvovao je u svojevrsnom maratonu u masturbaciji koji je organizovan u San Francisku. Tom prilikom on je postavio rekord za najdužu masturbaciju koja je trajala 9 sati i 58 minuta. Došao je čak iz Japana da bu učestvovao u takmičenju, ponevši sa sobom razna seksualna pomagala. Inače, oborio je sopstveni rekord.

Najsnažnija vagina

Upoznajte Tatijatu Koževnikovu,  42-godišnju Ruskinju sa najjačom vaginom. Ona je svojim genitalijama uspela da podigne tegove od 14 kilograma. Vežbala je mišiće svojih privatnih delova 15 godina kako bi ušla u Ginisovu knjigu rekorda. "Nakon što sam rodila dete, mišići mojih privatnih delova strašno su oslabili. Iz različitih knjiga sam naučila da su žene u davna vremena ovaj problem rešavale uz pomoć drvenih lopti", kaže Tatijata.

Najstariji otac na svetu

Najstariji otac, indijski farmer Nanu Ram Jogi, dobio je svoje dvadeset i prvo dete u 90-toj godini. U braku je sa četvrtom ženom, a namerava da pravi decu do svoje stote godine. Ni sam nije siguran koliko mu je dece rodila svaka žena, ali računa bar 12 sinova, 9 ćerki i 20-oro unučadi.

  • member

    02.12.2010 20:15
    onom dedi skroz na kraju neko treba da objasni neke stvari...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.