Kama Sutra za punije i visoke

Što ste kreativniji, to ćete više pokušavati da stvorite prijatnu atmosferu u krevetu, bolje ćete se osećati, jer ćete biti u mogućnosti da razmenjujete pozitivna osećanja sa partnerom. Posebno je važno da pronađe pravu pozu.
Što ste kreativniji, to ćete više pokušavati da stvorite prijatnu atmosferu u krevetu, bolje ćete se osećati, jer ćete biti u mogućnosti da razmenjujete pozitivna osećanja sa partnerom. Posebno je važno da pronađe pravu pozu.

Poza 1: Ako oboje imate višak kilograma, možete da probate sledeće: žena leži na leđima i lako savija kolena, a muškarac stane između njenih nogu i podignite ih za vreme penetracije. Drugi pogodan položaj je "od pozadi", jer je generalno prijatna za oba partnera, posebno ako je velika razlika u visini.

Poza 2: Ako je žena punija a partner nije, najbolje je da ona stane pored njega a da joj on savija nogu prema svojim grudima koliko god joj to fleksibilnost tela dozvoljava, i da u ovom položaju ostvare odnos. Takođe, dobra je poza "leptir" u kojoj muškarac stane ili klekne ispred partnerke, čije noge vise preko ivice kreveta ili fotelje, pa joj podigne noge ili ih osloni na svoja ramena.

Poza 3: Ako je muškarac puniji ili mnogo viši od partnerke, najbolje da ga ona opkorači i sedne, licem okrenuta prema njegovim stopalima.

Poza 4: Ako ste veoma različiti u visini, "kašika poza" je idealna za vas. Oboje morate da legnete na bok, muškarac iza žene. U ovoj pozi možete da probate neke prilično zanimljive poteze, jer je veoma intimna.

  • Aaaaaa

    04.09.2011 20:44
    jel mogu slike? ja nisam ništa ufatio. ja sam vizualac. molim da se slikate i postavite da ja vidim kako se to jbe...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.