Gutanje sperme smanjuje mučninu u trudnoći?

Trudnice koje gutaju spermu svojih muževa imaju manje šansi da pate od jutarnje mučnine i nesnosnih napada povraćanja, pokazuje najnovije istraživanje.
Trudnice koje gutaju spermu svojih muževa imaju manje šansi da pate od jutarnje mučnine i nesnosnih napada povraćanja, pokazuje najnovije istraživanje.

Profesor Gordon Galup, psiholog sa Državnog univerziteta u Njujorku, nedavno je izneo problematičnu teoriju prema kojoj će dame koje gutaju spermu svog voljenog imati više šansi da, jednog dana kada to budu oboje želeli, začnu njegovo dete. Međutim, on je sada sa ovakvim svojim tvrdnjama otišao korak dalje.

Primetivši da postoji veliki broj trudnica koje toliko teško podnose prvih nekoliko meseci drugog stanja, da nisu u stanju da u sebe unesu čak ni tost i čaj, doktor Galup savetovao im je da probaju sa gutanjem spermatozoida svog muža. Ono što je posebno važno jeste da to bude sperma isključivo od oca deteta u majčinom stomaku, a ne nekog drugog muškarca.

Galup objašnjava da je to zato što organizam prepoznaje pravu kombinaciju DNK, čiji je nosilac beba, što može blagotvorno i umirujuće da utiče na organizam buduće majke.

Iako ovo istraživanje još uvek nije privedeno kraju, mnogi skeptici ne slažu sa sa Galupovom metodom, a glavni argument je to što nema dokaza da majke koje su pre začeća koristile kondom kao kontracepciju i tako minimalno dolazile u kontakt sa spermom svog muškarca, nemaju ništa jače jutarnje mučnine od dama koje su se redovno izlagale semenoj tečnosti.

  • rade

    15.06.2013 11:46
    Gadi ti se jer si malograđanin koji razmišlja kao srednjevekovni inkvizitor. Nema ništa lepše nego svršiti ženi u usta i posle se ljubiti sa njom razmenjujući spermu ili je lizati sa njenih grudi, guze ili ribice. Samo gutanje je kod žena odraz privrženosti muškarcu, potpuno prirodna stvar, odavno objašnjenja od strane psihologa.

    slazem se 100%
  • frojd

    01.08.2012 12:45
    @sanja
    mislim da nisu samo muskarci zadrti, zadrte su i nase zene jer se gade i samog oralnog seksa a kamoli gutanja sperme
    nas mentalitet formira misljenje pojedinca kao sto formira i psovke pored ostalog, pa je naprimer jedna od najgorih psovki reci nekom da ti radi felatio...
    pravo pitanje nije kako izbeci mucninu, nego koliko decenija ili vekova treba da se taj mentalitet promeni...
  • 28.07.2012 20:03
    dr. haos
    Pa da je samo gutala, ne bi bila "gravidna".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.