Pokloni koje on ne želi

Zna se, uglavnom, šta muškarci žele u krevetu. Ali, šta žele pod jelkom? Evo nekoliko "zabranjenih" poklona.
Zna se, uglavnom, šta muškarci žele u krevetu. Ali, šta žele pod jelkom? Evo nekoliko "zabranjenih" poklona.


Sportska garderoba

To što strastveno navija za određeni tim ne znači da je dres sa brojem omiljenog sportiste dobar izbor za novogodišnji poklon. Ne bacaj novac - muškarac koji želi dres kupiće ga sam, a ako mu ti to pokloniš može pogrešno da te razume. Možda će mu takav poklon sugerisati da ti želiš da se on bavi sportom, a ne samo da navija, naročito ne pred TV ekranom. Međutim, ako mu kupiš ulaznice za derbi u kojem učestvuje njegov tim, ili neki sličan takav sportski događaj, oborićeš ga s nogu.

"Krpice"

Lepo je ako želiš da osvežiš njegovu garderobu, ali budi sigurna da dobro poznaješ njegov modni ukus i stil, kao i veličinu košulje, na primer. Kravata je dobro rešenje u tom slučaju, kao i donji veš ili čarape, ali samo ako znaš da mu to baš treba i da će ga obradovati. U suprotnom rizikuješ da mu pod jelku staviš skoro isto što i njegova mama, ili baka.

Poklon koji je, zapravo, za tebe

Ako ti se ide na neki koncert uradi to u društvu drugarice, nemoj kupiti dve karte i staviti ih pod "njegovu" jelku. Tvoj ljubazni muškarac će uz veštački osmeh zarad mira u kući biti tvoja pratnja. Međutim, takvo društo ti ne treba. Idi sa drugaricom i đuskaj, pevaj, plači… a njemu pokloni nešto drugo u čemu će uživati.

Novac

Bez obzira na to koliko im treba, ni žene ne vole da im se novac "zapakuje" ispod jelke, a kamoli muškarci. To može da ih uvredi, ponizi, u najmanju ruku će pomisliti da nisi želela uopšte da se potrudiš oko poklona. Neće te opravdati ni rečenica: "Ljubavi, nisam znala da izgovorim naziv onoga što si rekao da ti treba za motor, pa ti zato dajem novac da kupiš sam".

Sprave za vežbanje

Nikako! Čak ni najteži teg ne dolazi u obzir jer će on odmah posumnjati u svoju snagu i tvoje zadovoljstvo njegovim telom. Isto važi i za preparate za mršavljenje, vitaminske dodatke hrani, ali i za kozmetiku. Ne čačkaj mušku sujetu, pusti ga da veruje kako ti je dovoljno lep i zgodan.

Ukrasi za kuću

Osim ako nije udobni lejzibeg za gledanje TV programa, sve drugo "za kuću" njemu ne treba, čak ni u potpuno praznom stanu. Dozvoli mu da se sam "skući", ako izričito ne traži tvoju pomoć u vezi sa tim. Šoljice za kafu, čaše za vodu, tanjirići za kolače, čak i krigle za pivo… za njega imaju isti značaj kao što bi za tebe imao poklon u vidu lopatice za čišćenje snega sa automobila, na primer.

Video igrice

Ako želiš malo mira onda su video igrice dobro rešenje. U suprotnom mu ne kupuj ono što će ga udaljiti od tebe, jer su mnogi muškarci u stanju da dan i noć provode uz računar i dobru igricu. Verovala ili ne, čak ni tvoje šetkanje po kući u donjem vešu, ga neće omesti u višesatnom pokušavanju da pređe poslednji nivo omiljene video igrice.

Plišana srca sa natpisom

Njemu ne treba mekani meda da mu "kaže": "Volim te", ni plišani zeka sa natpisom: "Najboljem mužu". Šta on sa tim da radi? Da drži igračke u kolima? Kancelariji ili spavaćoj sobi? Besmisleno, priznaj. Ali, ako se ti obučeš kao "zečica“, meka i mirišljava od ulja za negu kože, ne moraš ništa da mu kažeš - biće mu jasno koliko ga voliš i želiš.

  • Mastodont

    04.01.2013 10:36
    Kako da znate da ste se za*ebali u izboru momka? Odličan je znak da jeste ako uopšte razmišljate da mu kupite dres fudbalskog tima. Ili se on zaje*ao, ali neko sigurno jeste.
  • Lauda

    30.12.2012 09:26
    Dresove obožava... a ne voli da ide u kupovinu odeće pa je idealno ako se neka "krpica" koja mu treba stvori ispode jelke.
  • Vladimir

    28.12.2012 14:33
    Hebote dres vojvodine i generalno bilo koji dres

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.