Muškarci sa bradom su manje poželjni

Bradati muškarci su manje poželjni od onih koji su uvek sveže obrijani, pokazala je nedavno rađena studija.
Bradati muškarci su manje poželjni od onih koji su uvek sveže obrijani, pokazala je nedavno rađena studija.

Ipak, nije zanemarljiv ni broj žena koje vole da pored sebe imaju bradate muškarace. Međutim, i one imaju neka očekivanja, jer se ipak radi o dlačicama o kojima treba voditi računa.

Baš kao što žene paze da su svakodnevno sveže obrijane i glatke po celom telu, tako i od svojih muškaraca zahtevaju nekoliko stvari koje se tiču brade.

Brada mora da bude uredna

Brada "stara" dva do tri dana može da izgleda veoma seksi, ali ako stvar izmakne kontroli, seksi se brzo pretvara u katastrofu. Žene vole bradu koja je uredna, podšišana, i u kojoj nema ostataka hrane ili mrvica. Takođe, postoji velika razlika između pristojne brade i brade koja izgleda kao da ste odrasli u šumi.

Brada mora biti muževna

Tanke crte koje prate liniju ispod usana kao i "jareće" bradice ispod donje usne su samo neki od trendova.Brada znači opuštenost, a ako je treba češljati i gladiti svakih pola sata, to je daleko od opuštenog. Žene najviše vole muškarce koji imaju prirodnu bradu, jedini preduslov je da nikad ne bude preduga.

Brada mora biti negovana

Higijena lica je izuzetno važna, čak postoje i posebni šamponi za bradu, ali i oni obični su sasvim dovoljni. Ljubljenje s muškarcem koji ima bradu je ionako "komplikovano", pa svaka dama očekuje da se ljubi s muškarcem čija brada bar fino izgleda i miriše.

  • 16.09.2013 07:11
    @Gospoja - meni je to bezveze
    Gospoja, izgleda ste vi od onih sto bi i boga obrijali da mogu. Kako vi izvrcete cinjenice, pa to je za orden. Zabavljajte se sa zenama, tamo necete imati tih uzasnih problema sa bradom, ni sumnji u njihovu muskost.
  • Gospoja

    11.09.2013 09:02
    meni je to bezveze
    Meni je pustena brada bezveze, prvo zbog toga sto ljubljenje sa bradatom osobom, cija brada iole nije paperje, znaci majmunsko crvenilo oko usana..dakle grebanje i bockanje..
    Po meni, muskarci koji nose bradu time nastoje umanjiti neki osecaj manjka muskosti, zele izgledati pametnije, promisljenije, filozofskije,
    ili su jednostavno lenji odrzavati higijenu, koju inace ocekuju od zena (pa i zene se redovno depiliraju i briju, uklanjaju dlacice, cupaju obrve, depiliraju intimno podrucje) a sto je po zene isto tako bolno i/ili iritantno i trazi i vreme i posvecenost. Bas me zanima da li bi tim muskarcima bilo cool da zena zapusti svoje noge, obrve, usne, bikini zonu i ostalo..
  • 10.09.2013 09:17
    Budalastine, hajd nek otvore istrazivanje kako su zene sa kratkom kosom manje pozeljne,naprimer.
    Od tolikih bezveze studija i istrazivanja, ocigledno je da i napolju postoje "drzavni poslovi".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.