Kesićeva emisija "24 minuta" ponovo od marta na B92

Emisija "24 minuta" emitovaće se na televiziji B92 od marta sledeće godine, naveo je voditelj i i jedan od autora emisije Zoran Kesić.

Emisija "24 minuta" emitovaće se na televiziji B92 od marta sledeće godine, naveo je voditelj i i jedan od autora emisije Zoran Kesić.

 

"Dobra vest je da će emisije biti i u 2016. godini i to na istoj televiziji na kojoj smo se emitovali i do sada. Ove nedelje smo, posle mučnih nedelja neizvesnosti, konačno uspeli da se sastanemo s menadžmentom i da se dogovorimo o nastavku saradnje. Loša vest je da nas neće biti ni u decembru, ni u januaru, ni u februaru. Razočaranost što nećemo biti u prilici da trijumfalno okončamo ovu sezonu novogodišnjom emisijom i što najgledanije emisije na B92 mesecima neće biti na B92, biće nam samo dodatni motiv da na proleće pokažemo šta umemo, možemo i smemo", naveo je Kesić, dodajući da "zašto tek u martu" nije pitanje za autore, koje uz Kesića čine i novinari Njuz.neta.

Poslednja epizoda emisije "24 minuta" emitovana je 28. novembra, a do danas nije bilo poznato da li će emisija biti nastavljena, jer po završetku sezone B92 nije ponudila aneks ugovora Kesiću.

  • hahaha

    19.12.2015 00:42
    Od marta, odmah posle Utiska nedelje.
  • scarface

    19.12.2015 00:30
    zar to nije posle izbora. Znaci pocela predizborna tisina
  • 18.12.2015 21:40
    Ne lipši magarče do zelene trave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".