"24 minuta sa Zoranom Kesićem" ponovo od 19. marta

Emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" nastavlja da se emituje od 19. marta, na B92, najavila je ta televizija.
"Ponosni na sve dosadašnje 72 epizode našeg serijala, ne gledamo mnogo u slavnu prošlost i fokusiramo se isključivo na onu najbitniju epizodu – sledeću", kaže Zoran Kesić.
 
"Naša misija ostaje ista: kritička, satirična i zafrkantska borba protiv gluposti, laži, medijskog zaglupljivanja i svega onoga što naše gledaoce mršti i brine, umesto da ih čini srećnim i nasmejanim. Naša želja je osmeh Srbije. I upravo zato smo nabavili balone. U situaciji u kojoj nam se čini da su nam se izduvali optimizam, vera u bolji život, saosećajnost, solidarnost, dobrota, smisao za humor… naša poruka je da nas ima još spremnih da duvamo. Naša poruka je: Duvaj, Srbijo! Jer, em smešno izgledaš dok duvaš, em će se i naša deca radovati balonima", najavuljuje Kesić nastavak serijala.
 
Ekipu emisije čine i članovi "Njuzneta" Nenad Milosavljević, Miroslav Vujević, Marko Dražić, Viktor Marković i Sokol Sokolović.
 
Emisija će se emitovati svake subote od 21 h.
 
Autor: B92/ foto: Medija centar Beograd
  • pravda za sve vuline

    12.03.2016 19:27
    Materijala za emisiju ima u izobilju. Jedina svetla tacka na pokojnoj b92. Samo napred Kesicu!
  • Goga

    10.03.2016 21:19
    Najjači je. Da je takvih emisija više, narodu bi bilo makar malo lakše. Osmeh uvek izmami!
  • Biljana

    10.03.2016 20:35
    Iako emitovanje nije ni trebalo da bude prekinuto, nastavlja se baš kada i treba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin