Kako da izaberete nakit uz venčanicu

Ako ste u dilemi da li da stavite samo ogrlicu, minđuše ili narukvicu, ili sve zajedno, prilikom odabira poštujte pravilo "manje je uvek više" i nećete pogrešiti, savetuju stilisti.
Minđuše - Uz kratku i dugu puštenu kosu idealne su manje ili minđuše srednje veličine, a velike, glamurozne naušnice odlično će izgledati uz kosu podignutu u punđu. Ne moraju obavezno da budu zlatne ili srebrne, lepo će izgledati i one u boji. 

Ogrlice - Uz haljinu bez dekoltea ili sa čipkom preko grudi, ovaj komad nakita je čist promašaj, jer ćete izgledati prenatrpano, a ne elegantno. Ukoliko nosite korset ili jednostavnu venčanicu bez mnogo detalja, savršen izbor je diskretna ogrlica uz vrat. 

Narukvice - Uz haljinu s dugim rukavima dovoljan je samo prsten, a ako nosite cipele u boji, birajte narukvicu koja im odgovara po nijansi. U svakom slučaju, izbor je veliki, od tankih s biserima pa do bogatih širokih narukvica s cirkonima i perlicama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.