Njujork tajms isporučuje i sastojke za svoje recepte

List Njujork tajms će svojoj aplikaciji za kuvarske recepte dodati uslugu za naručivanje i isporuku na kućnu adresu sastojaka za njihovu pripremu.
Pridružujući se sve modernijoj trgovinskoj tendenciji u SAD, list se povezao sa onlajn službom "Chef'd" za isporuku sastojaka za pripremu jela u roku od 24 do 48 sati. Ta nova usluga biće dostupna čitaocima od leta.
 
Njujork tajms od 2014. godine ima rubriku recepata i poseban sajt "NYT Cooking".
 
Iako na tržištu već ima firmi za isporuku namirnica za pripremu jela po receptima, ono čime se izdvaja ponuda Njujork tajmsa preko firme "Chef'd" je to što kupci mogu naručiti sastojke i samo jednom, dok većina drugih firmi zahteva pretplatu.
 
Kupci mogu i da se prijave da svake nedelje dobijaju niz recepta i sastojke za njih, kao i da po želji dodaju ili uklone obroke.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".