VIDEO: Zakazano prvo britansko venčanje na Antarktiku

Dvoje polarnih istraživača zakazali su prvo zvanično britansko venčanje na Antarktiku.
Britanci Džil Bom i Tom Silvester zajedno su 11 godina i biće prvi par koji će se venčati na britanskoj antarktičkoj teritoriji od kada je prošle godine promenjen zakon o braku. Reforma zakona olakšala je britanskim parovima da sklope važeči brak na toj teritoriji.
 
Dvoje istraživača venčaće se u subotu ili nedelju, u zavisnosti od vremenskih prilika. Mala ceremonija obaviće se u britanskoj istraživačkoj stanici.
 
Medjunarodna venčanja ranije su se održavala u Crkvi Svete Trojice, maloj ruskoj pravoslavnoj crkvi na antarktičkom Ostrvu kralja Džordža.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.