FOTO: Stjuardesa tokom leta podojila tuđu uplakanu bebu

Stjuardesa sa Filipina pomogla je putnici i podojila njenu gladnu bebu koja je plakala tokom leta, zbog čega je na društvenim mrežama dobila brojne pohvale za svoj čin.
FOTO: Stjuardesa tokom leta podojila tuđu uplakanu bebu
Foto: Pixabay
Stjuardesa Patriša Organo (24) na Facebooku je opisala događaj s ranojutarnjeg leta Philippine Airlinesa 6. novembra, a njena objava postala je viralna. 
 
Patriša je napisala kako je čula plač "koji će vas naterati na bilo šta samo da pomognete", pa je došla do majke i pitala da li je sve u redu. Putnica joj je zatim, na rubu plača, rekla kako je ostala bez mlečne formule.
 
"Steglo mi se srce. Nema mlečne formule u avionu", piše. Uprkos planiranoj kontroli tog dana, Patrišin majčinski instinkt je prevladao. Kao zagovornica dojenja, ponudila je svoje mleko kako bi nahranila dete i smanjila brigu uzrujane majke.
 
Stjuardesa, i sama majka devetomesečne ćerkice, hranila je bebu toliko dugo dok nije zaspala. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.