Putnici "Er Fransa" prinudno tri dana bili u Sibiru

Putnici jednog francuskog aviona najzad su stigli u Kinu posle neplaniranog prinudnog trodnevnog boravka u Sibiru.
Putnici "Er Fransa" prinudno tri dana bili u Sibiru
Foto: Pixabay
Više od 250 putnika "Er Fransa" provelo je tri dana u Irkutsku gde je avion kojim su u nedelju krenuli iz Pariza za Šangaj morao da sleti zbog mirisa dima u pilotskoj kabini.
 
Čekajući popravku ili zamenu aviona, 264 putnika i 18 članova posade proveli su dane u hotelima iz kojih nisu mogli da izađu jer nemaju ruske vize, a i nisu bili odeveni za temperaturu od minus 15 stepeni Celzijusa koliko je ovih dana u tom sibirskom gradu.
 
U utorak je najzad stigao novi avion, putnici su se ukrcali, ali avion nije mogao da uzleti zbog problema sa hidrauličnim sistemom. Tako su dočekali sredu kada je došao treći avion da ih napokon preveze do Šangaja.
 
"Er Frans" je saopštio da "žali zbog ove izuzetne situacije" i da će putnicima biti ponuđena naknada.
  • Bane013

    15.11.2018 09:04
    Za pocetak bih ti savetovao da posetis flight radar, pa ce ti ako si iole malo pametan biti jasna putanja aviona
  • Zaintetesovan

    14.11.2018 22:58
    Avion direktno leteo iz Francuske u Kinu, pa prinudno sleteo u lrkutsk.. 0vo ima smisla samo ukoliko je Zemlja ravna ploca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin