Učiteljica dobila otkaz jer je deci rekla da Deda Mraz ne postoji

Učiteljica iz Nju Džersija dobila je otkaz nakon što je celom razredu rekla da Deda Mraz ne postoji, jer je tako izazvala lančanu reakciju plača kod prisutne dece.
Učiteljica dobila otkaz jer je deci rekla da Deda Mraz ne postoji
Foto: Pixabay
Prema izjavama dece koja su prisustvovala času, učiteljica nije pričala samo o Deda Mrazu, nego je negirala postojanje Zubić Vile i Uskršnjeg zeke. 
 
Majra Sanson-Abojun je majka jedne od devojčica iz razreda i ona tvrdi da je morala da teši svoju ćerku satima posle nastave.
 
"Cela ta situacija me jako povredila. Moja ćerka veruje u Deda Mraza i voli Božić i sve što praznično vreme donosi", rekla je Majra.
 
Druge majke su odabrale Fejsbuk kao platformu na kojoj će izneti svoje mišljenje.
 
"Rekla im je da Deda Mraz ne postoji i da roditelji sami kupe poklone i stavljaju ih ispod drveta. Čak ih je ubeđivala da irvasi ne lete i da vilenjaci ne postoje. Ali nije stala samo na tome, objasnila im je i da roditelji sami menjaju zube za novac ispod njihovih jastuka. Odrasla osoba je probala da uništi njihov dečiji duh i njihova dečija verovanja", napisala je jedna od majki u svom statusu.
 
Direktor osnovne škole se kasnije izvinio roditeljima u pismu. 
 
"I sam sam otac troje dece, znam kako je ovo osetljiva tema. Nadam se da će vaša deca ubrzo zaboraviti ovaj incident i nastaviti da uživaju u praznicima", napisao je.
  • Dusan

    04.01.2019 13:03
    Zasto ih je usiteljica lagala da Deda Mraz ne postoji? #santaisreal
  • Hah

    08.12.2018 00:29
    Ju!!
    Kod nas deda mraz ima politicku partiju, koju sacinjavaju irvasi, vilenjaci. A deca kada ga vide vicu AV, AV,AV!!!! Srecni praznici.....
  • skola

    07.12.2018 16:35
    A kolika su bila deca?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.