VIDEO: Pijan ukradenim avionom pokušao da ubije bivšu suprugu

Pilot iz Bocvane Šarl Vilon poginuo je u pokušaju da ukradenim avionom ubije bivšu suprugu, koja je bila na žurci pred porođaj (baby shower).
On je snimljen kako poleće i leti opasno nisko, nekoliko minuta pre nego što će se zakucati u klub blizu aerodroma Macieng, kod prestonice Gaboronea.
 
Zgrada je srećom evakuisana nekoliko minuta pre udara nakon što je Vilon iz vazduha zvao prijatelja da pita da li je njegova bivša žena Nataša i dalje unutra. On je shvatio da nešto nije u redu i odmah počeo da viče kako svi moraju da izađu napolje.
 
Kako navodi jedna od žena koja je bila na veselju, pomahnitali pilot je neposredno pre napada pijan upao na proslavu, posvađao se sa bivšom suprugom i udario je posle čega su ga isterali.
 
  • Novosađanka

    27.03.2019 08:30
    Neko je gledao film :)
    https://youtu.be/_I0EamOH_LA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin