U Novom Sadu predstavljeni novi Iqos 3 uređaji

Sinoć je lansiranje "Iqos 3" okupilo u "Svilari" mnoštvo Novosađana, ali i brojne goste koji su došli na promociju nove serije uređaja za konzumaciju duvana.

Čitav događaj imao je dozu ekskluzivnosti, počev od zvaničnog povoda okupljanja - dizajnerskog i tehnološkog iskoraka u vidu IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaja, preko same lokacije, do gostiju među kojima su se našle pevačice Ana Kokić i Ana Stanić, manekenka Bojana Rajić i mlada glumica Milena Radulović.

Atmosferu su na početku žurke zagrejale "Girls panic“", devojke koje su u puštanju muzike pronašle svoju strast, a to su mogli da osete i svi posetioci promocije. Dobro raspoloženje se prenelo i na plato ispred "Svilare".

Među prvima pristigle su mlade glumačke zvezde popularne humoristične serije "Dnevnjak" Miloš Milanković i Đorđije Andrić, kao i blogerke Ena Čubrilo i Tatjana Jovanović. Zvezda filma "Balkanska međa" i serije "Pet" Milena Radulović, posebno je uživala u performansu tribjut benda Džejmsa Brauna do duboko u noć.

foto: Ana Stanić i Anak Kokić na promociji novog IQOS 3

Nova generacija uređaja IQOS - IQOS 3 i IQOS 3 Multi je naredni korak u evoluciji proizvoda za zagrevanje duvana. Osluškujući potrebe IQOS korisnika, kompanija Filip Moris ponudila je ovu najnoviju verziju koja je sa skraćenim periodom punjenja, magnetnom bravom i tanjim držačem.

Uređaj IQOS 3 Multi predstavlja i svojevrsnu inovaciju u odnosu na prethodne verzije, obzirom da daje mogućnost za deset uzastopnih korišćenja bez punjenja.

Od dana pojavljivanja IQOS-a na tržištu pre četiri godine, skoro 6 miliona pušača prešlo je na ovu alternativu cigaretama.

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".