Nikola Gogić dobio posao iz snova među 10.000 kandidata - spavao za platu od 100.000 dinara

Nikola Gogić iz Užica izabran je na nesvakidašnjem konkursu za "spavača", gde je dobio jedinstvenu priliku da zaradi 100.000 dinara za samo osam sati posla - odnosno, spavanja.
Dormeo je ove godine objavio oglas za ovo "radno mesto", u kome su pozvali sve punoletne građane Srbije da se prijave na konkurs za posao, koji podrazumeva platu od 100.000 dinara za odspavanih osam sati.
 
Prijavilo se 10.000 kandidata, od svih njih izabran je Nikola, u šta su imali priliku da se uvere i građani 8. juna u prodavnici Top šop, u Tržnom centru Ušće. On je pošteno odradio svoj posao i potom dobio obećani ček.  
 
 
Gogić je završio Višu školu za ekonomiju i turizam. Radio je, kako kaže, sve moguće poslove i nije mnogo mogao da bira.
 
"Istovremeno, želeo sam da budem foto-model. To je posao koji obožavam, ali da bih se njime bavio, morao sam da smršam 30 kilograma. Za sedam meseci sam to i postigao, tako da radim kao foto model već dve godine. Volim da spavam, a da bih bio uspešan u svom poslu, moram biti naspavan. Posao koji je ponudio Dormeo sam video kao izazov, a zatim i priliku da budem odlično plaćen", rekao je Gogić.
 
Već 17 godina Dormeo pažljivo osluškuje kupce po pitanju kvalitetnog odmora. Međutim, kako navode u kompaniji, potrebno je ponekad i na neuobičajene načine i iz drugog ugla pokazati šta je za brend najvažnije. Za njih je, kako kažu, ispred svega, promocija dobrog spavanja, koje je svima neophodno za kvalitetan život. 
 
"Neobičan oglas za posao, kako smo i očekivali, izazvao je ogromnu pažnju, što pokazuje prijavljenih 10.000 kandidata. Nakon pažljivog čitanja svih prijava, Nikola se, među intervjuisanih 10 finalista, pokazao kao pravi izbor. Pored višeg obrazovanja i brojnih poslova koje je obavljao, on je primer da samo od nas samih zavisi da li ćemo snove koje sanjamo otvorenih očiju i živeti. A uz dobro spavanje kao preduslov, sve ono o čemu sanjamo ćemo ostvariti mnogo lakše", kažu u ovoj kompaniji.
 
Dormeo je globalno prepoznatljiv brend, danas prisutan u 40 zemalja širom sveta. Preko osam miliona ljudi širom EU spava na Dormeo dušecima i prostirkama, a svake godine plasira se više od 100 novih proizvoda za dobar san. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".