Predsednik Salvadora u UN: Prvo selfi pa govor

Pred početak svog prvog obraćanja pred Generalnom skupštinom UN, predsednik Salvadora Najib Bukele (38) zatražio je od publike da sačeka sekund kako bi, na iznenađenje mnogih, izvadio svoj mobilni telefon i napravio selfi.
"Verujte mi, mnogo više ljudi videće ovaj selfi nego što će čuti ovaj govor", rekao je Bukele uoči govora, pozvavši Ujedinjene nacije da uhvate korak s vremenom i svetske lidere da se više povežu s mladima svojih zemalja.
 
Bivši gradonačelnik grada San Salvadora, često koristi društvene mreže. On je u govoru svoju pobedu na izborima pripisao ovladavanju platformama kao što je Fejsbuk lajv, dodajući da njegovi politički suparnici ne shvataju potpuno značaj društvenih mreža.
 
Njegovom obraćanju u UN prisustvovale su i supruga i ćerka. Bukele je nakon obraćanja postavio fotografiju na Tviter gde je za manje od sat vremena dobila više od 7.000 lajkova.
 
"Možda, za nekoliko godina, hiljade nas neće morati da putuje u Njujork kako bi se sastali u ovoj zgradi", rekao je Bukele, komentarišući svoj selfi.
  • need for speed

    01.10.2019 09:04
    Ili dorastao
    Makar nije posle pričao o "velikom" aplauzu i sličnim sr...
  • Nedorastao

    27.09.2019 14:56
    svojoj funkciji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin