FOTO: Modni brend duksevima s rupama od metaka zaradio oštre kritike

Brend Bstroy iz Njujorka isprovocirao je mnoštvo kritika nakon što je na reviji predstavljena njihova nova linija dukserica na kojima su rupe od metaka, a koja je namenjena za proleće 2020. godine.
Modni kritičari su dukserice nazvali "odvratnim" i naglasili su kako kreatori nemaju nimalo ukusa ni empatije prema žrtvama masovnih pucnjava u školama širom sveta. Dukserice su na sebi nosile nazive srednjih škola u kojima je u poslednjih nekoliko godina ubijeno približno 100 učenika.
 
Brend je naišao i na loše kritike korisnika interneta, mada je formirana i strana koja brani ovu liniju uz argumente kako je svetu potreban pokret koji će pokazati hrabrost i skrenuti pažnju javnosti na problem s oružjem u SAD-u.
 
  • tvrtko

    29.09.2019 18:50
    ...
    Rupe u glavama su očiglednije, a niko ih ne kritikuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.