Nađen mrtav u zamrzivaču, imao overenu izjavu da supruga nije kriva za njegovu smrt

Kada je Džin Suron-Meters umrla u novembru, policija iz grada Tuela u Juti pronašla je telo njenog supruga Pola u zamrzivaču u njihovoj kući.
Nađen mrtav u zamrzivaču, imao overenu izjavu da supruga nije kriva za njegovu smrt
Foto: Pixabay
Policija je pronašla i overenu Polovu izjavu, odnosno dokument u kojem stoji da supruga nije odgovorna za njegovu smrt, piše CNN.
 
Istražitelji su ove nedelje objavili kako veruju da je Pol Meters umro pre deset godina i da istražuju mogućnost da je supruga nakon njegove smrti nastavila da prima njegovu penziju.
 
Narednik Džeremi Hensen iz policijske stanice Tuela rekao je da su istražitelji poslali sudski upit i da sada čekaju finansijsku dokumentaciju.
 
Policija smatra da je Pol Meters umro između 4. februara 2009. i 8. marta 2009. i da je bolovao od terminalne bolesti. Pre nego što je preminuo, Meters je napisao izjavu da supruga nije odgovorna za njegovu smrt i overio ju je kod notara u decembru 2008.
 
"Istražitelji su pronašli notarku koja je overila Metersovu izjavu, ali je rekla kako je nije ni pažljivo pročitala, nego je samo udarila pečat", kazao je Hensen.
 
Džin Suron-Meters (75) umrla je od, čini se, prirodnih uzroka.
  • Aleksej

    20.12.2019 11:52
    Prava stvar
    Odlicna ideja, ceo zivot rintas, drzava ti uzima gomilu para kroz poreze i doprinose hteo, ne hteo... I sta na kraju imas? E ovo je dobar nacin da malo zavrnes sistem... ;)
  • Bravo

    20.12.2019 08:46
    E, tako se to radi kada voliš ženu, a imaš državu koja ne brine o ljudima.
    Sada će donositi zakone da je korisnik penzije uvek kriv, ma šta napisao onaj koji umre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin