VIDEO: Milan Lemic preživeo tri nedelje u prašumi punoj krokodila

Australijski državljanin Milan Lemic, koji se pre tri nedelje izgubio u prašumi punoj krokodila na severu zemlje, pronađen je živ i zdrav, izvestila je lokalna policija.
Lemicev nestanak prijavljen je pošto se njegovo vozilo pokvarilo 22. decembra za vreme vožnje kroz šumu Deintre u severoistočnoj australijskoj državi Kvinslend.
 
Mladićeva rodbina i policija u početku su strahovali da je dvadesetdevetogodišnjaka pojeo jedan od brojnih krokodila koji naseljavaju to područje. Ali, nakon višednevne pretrage po regionu, policija ga je pronašla nekoliko kilometara od napuštenog vozila.
 
"S obzirom na to da je u prašumi proveo pune tri sedmice zatekli smo ga u dobrom fizičkom stanju", stoji u policijskom izveštaju u kom se dodaje da je Lemic preživeo jedući divlje bobičasto voće kojeg ima u izobilju.
 
  • Detelina

    16.01.2020 15:31
    Jel autor teksta pogledao video i pročitao opis dogadjaja? Inspektor lepo kaže da se osnovano sumnja da je namerno izbegavao potragu. Zašto to nigde nije naveo?
  • Jo

    16.01.2020 11:19
    Ovom liku se po faci vidi kolika je flegma. Taj će živeti 100 godina, ni krokodili mu ništa ne mogu...
  • Dragan

    16.01.2020 10:08
    Ah
    Krokodil na kopnu ne napada ako ga se ne dura.On pretežno lovu sakriven u vodi.Znači izbegavajte bare,reke i ne brinite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".