Hotel nudi besplatan smeštaj 18 godina parovima koji u njemu naprave bebu

Hotel Zed u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, nudi paket "Nooner" koji podrazumeva četvoročasovni boravak u hotelu s brojnim aktivnostima koje možete raditi sa svojim partnerom (igranje ping-ponga ili opuštanje u bazenu).
Hotel nudi besplatan smeštaj 18 godina parovima koji u njemu naprave bebu
Foto: Pixabay
Ove godine lanac hotela Zed podstiče rast nataliteta, pa će svi korisnici koji dobiju bebu devet meseci nakon korišćenja paketa "Nooner" dobiti besplatan boravak u hotelu sledećih 18 godina.
 
Izvršna direktorka hotela Zed, endi Farmer, smislila je ideju "Nooner" kada su joj deca bila mala i kada se borila kako da nađe dovoljno slobodnog vremena za svog supruga i sebe, bez dece. Romantični izlazak puno joj je bio privlačniji od buketa karanfila i kutije čokoladica.
 
"Mislim da ne možemo ubediti nekoga ko ne želi da ima dete, ali ako ozbiljno razmišljate o proširenju porodice, zašto ne biste pokušali? Ako uspete slavićete začeće vaše bebe 18 godina", kazala je Farmer.
 
Ova ponuda otvorena je svima bez obzira na rodni identitet ili seksualnu orijentaciju. 
 
Međutim, nije se svima svidela ova ponuda. Hotel je dobio i nekoliko kritika preko mejlova i komentara na društvenim mrežama. Ponudu su nazvali sramnom i odvratnom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin