VIDEO: Slučajni prolaznik uhvatio kriminalca u begu

Policijski helikopter u Australiji snimio je trenutak kada je muškarac, slučajni prolaznik, oborio na pod osumnjičenog kriminalca koji je bio u begu.
Australijanac je brzo osvojio internet i javnost u ovoj zemlji.
 
Kako se može videti na snimku, policija u Kvinslendu pokušavala je da zaustavi osumnjičenog kojeg je pronašla u ukradenom vozilu. Međutim, on je uspeo da pobegne.
 
Na sreću, policija je postavila šiljke na putu, što je usporilo kriminalca. On je uspeo da vozi nekoliko kilometara i potom je napustio vozilo i počeo peške da beži. Međutim, naleteo je na prolaznika koji je bio u šetnji s psom. Sasvim slučajni prolaznik odmah ga je zgrabio i zadržao na zemlji dok nije stigla policija.
 
Ovaj video brzo se proširio društvenim mrežama, a svi imaju reči hvale za hrabrog Australijanca čiji identitet još nije poznat. Video je izazvao i pitanje šta bi svako od nas uradio u ovakvoj situaciji.
 
Inače, uhapšeni kriminalac osuđen je za nekoliko dela povezanih s prodajom droge i krađom automobila.
 
  • EU

    08.03.2020 19:58
    Tako se to radi!Gledaj Srbijo i uci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.