FOTO: Piju kravlji urin jer veruju da ih to štiti od virusa korona

Hinduistička grupa organizovala je danas grupno pijenje urina jer veruje da kravlji urin ima lekovita svojstva i da može da posluži kao prevencija protiv virusa korona.
Stručnjaci ponavljaju da kravlji urin ne leči bolesti i da ne postoje dokazi da može da spreči širenje virusa korona.
 
Okupljanje je organizovala grupa Akhil Bharat Hindu Mahasabha (Sveindijski hinduistički savez) u svom sedištu u Nju Delhiju, a prisustvovalo je 200 ljudi.
 
 
Organizatori se nadaju da će slične događaje organizavati i u drugim delovima Indije. 
 
 
"Pijemo kravlji urin 21 godinu, a takođe se kupamo u kravljem izmetu. Nikada nismo osetili potrebu za engleskom medicinom", rekao je Om Prakaš, jedan od učesnika.
 
 
Chakrapani Maharaj, čelnik organizacije, pozirao je fotografima dok je postavljao kašiku punu kravljeg urina blizu karikature virusa korona.
 
 
Istaknuti članovi vladajuće hinduističko-nacionalističke stranke premijera Narendre Modija BJP zagovarali su korišćenje kravljeg urina kao leka za rak i druga oboljenja. 
 
 
Tako je poslanica BJP-a u skupštini severoistočne države Asam rekla poslanicima na sednici da kravlji urin i izmet mogu biti korišćeni protiv virusa korona. 
  • milenko

    15.03.2020 11:15
    religijE...eki
    Ma rehhligija ti je zakon,što li govna ne jedu ?
  • Mr M

    15.03.2020 07:29
    Primitivaca imas tamo imas ih i ovde samo se primitivizam ispoljava na razlicite nacine.
  • Posmatrac

    15.03.2020 04:04
    Cek, cek...
    Jel' se to meni cini ili je na kanti, na petoj po redu fotografiji, nacrtana "svastika"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.