Hvalili se da su pokupovali sve zalihe mesa, sad dobijaju pretnje smrću

Kanadski par nakon što je pokupovao celu zalihu mesa u jednom supermarketu i "hvalio se" time, sada živi u strahu, jer im, kako navode, stižu brojne pretnje, čak i smrću.
Hvalili se da su pokupovali sve zalihe mesa, sad dobijaju pretnje smrću
Foto: Pixabay
Den Markote i njegova devojka snimljeni su prošlog vikenda kako su prepunili kolica kobasicama, šunkom i ostalim mesnim prerađevinama, prenosi "Njujork dejli mejl". Video prikazuje par sa dvoje kolica prepunih mesa u trenutku kada su milioni ljudi preplavili prodavnice kako bi kupili osnovne stvari i pripremili se za pandemiju.
 
Markote i njegova devojka "trčali su ispred svih i otimali im i svaki komad. Uz sve hvalili su se zalihama i time da nisu ostavljali nikome ništa".
 
Vlasnica radnje ih je optužila za stvaranje panike usred izbijanja virusa korona, a nakon tog iskustva su uveli ograničenje na kupovinu proizvoda.
 
"Svi sad znaju ko sam, dobijam pretnje smrću, ne javljam se na telefon, izgubiću i posao. Moja sopstvena majka me se stidi", rekao je Markote za "Vancouver Is Avesome".
 
Markote je rekao da je zbog toga donirao 1.000 dolara za banku hrane "Lake Country". Takvu kupovinu nazvao je "greškom" jer ga je uhvatila anksioznost zbog pojave virusa korona. Par dodaje da je istu kupovinu obavio pre samo mesec dana niko ne bi obratio pažnju na njih.
 
Markote kaže da su preplašeni, bez obzira sto je video uklonjen sa Fejsbuka.
 
"Njujork dejli mejl" podseća da su rafovi upravo zbog te vrste "anksioznosti" ispražnjeni u brojnim prodavnicama širom zemlje, a da su Amerikanci viđeni kako zbog toalet papira idu čak u Meksiko.
  • Hrana

    24.03.2020 15:53
    Gomilom mesine neće podići imunitet, naprotiv, zakiseliće krv i tako postati idealna hrana i domaćin virusima.
    Ali, šta oni zvaju.
  • Miodrag

    24.03.2020 14:32
    Kakav glupander moras biti, da se u ovakvim okolnostima hvalis koliko si cega kupio.
  • Brus Vilis

    24.03.2020 14:31
    Nabavio sam dve kocke svežeg kvasca od po 42 grama. Neću da kažem odakle, pa me streljajte kada se ovo završi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.