Makedonac dobrovoljac za testiranje vakcine protiv virusa korona u Britaniji

Makedonac Borko Andreevski, koji živi i radi u Velikoj Britaniji, potvrdio je za Tanjug da će dobrovoljno biti testiran na vakcinu protiv virusa Covid-19.
Makedonac dobrovoljac za testiranje vakcine protiv virusa korona u Britaniji
Foto: Pixabay
Vakcinacija dobrovoljaca počinje danas na Univerzitetu Oksford.
 
Andreevski je za Tanjug potvrdio da se dobrovoljno prijavio s ciljem da pomogne da se svet izbori sa novim, opasnim virusom. Kako je naveo, na osnovu izvršenih pregleda utvrđeno je da ispunjava uslove za testiranje.
 
"Sada očekujem da dobijem datum kada ću biti testiran, a nakon toga ću ići na šest pregleda tokom naredna tri meseca od vakcinacije", kazao je Andreevski.
 
Koliko je poznato, reč je o prvoj osobi iz regiona Zapadnog Balkana koja će biti testirana na vakcinu protiv virusa Covid-19.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin