VIDEO: Policija traga za osobom koja šeta ulicama obučena u doktora iz 17. veka i plaši ljude

Policija u Norfolku u potrazi je za osobom koja redovno izlazi u šetnju kostimirana u lekara koji leči kugu iz 17. veka.
"Deca bi se uplašila, moja mama bi se uplašila", izjavila je jedna osoba koja je primetila 'doktora'", preneo je Skaj njuz.
 
Osoba je fotografisana sa crnim šeširom, ogrtačem i čuvenom maskom sa šiljatim kljunom. Policija u Norfolku je saopštila da njeni službenici žele da posavetuju tu osobu.
 
Džejd Gosbel (21) je fotografisala tu osobu koja se šetala po terenu za rekreaciju.
 
"Bilo je 20 stepeni Celzijusa, a on je nosio crno odelo, izgledao je smešno", rekla je ona. "Jasno je da želi da privuče pažnju ili tako nešto jer normalna osoba to ne bi uradila", zaključila je Gosbelova.
 
  • xy

    30.04.2020 11:21
    ne seta ulicom vec livadom
  • Pavle

    30.04.2020 07:44
    Bez maske ne puštaju na pijacu
    Ostavite čoveka na miru. Naplašili ste ga virusom, jednokratne maske su pre njega razgrabili, šta mu drugo preostaje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin