VIDEO: Radnik na putu za dlaku izbegao leteći cirkular

Mađarski Magyar Közút objavio je video koji pokazuje s kakvim opasnostima se susreću njihovi radnici.
Video nadzorne kamere prikazuje radnika koji usmerava saobraćaj zbog radova na putu. I dok je prvi automobil, pežo s prikolicom, stao, sledeći u nizu je kasno primetio zastoj. Zbog toga je velikom silinom udario u prikolicu, a to je njen sadržaj katapultiralo u vazduh, ali i pomerilo pežo.  
 
Radnik nije imao mnogo vremena za reakciju. Osim što je morao da se skloni od automobila, pred njega je doleteo i teret iz prikolice, samostojeći cirkular. Prema službenom izveštaju, radnik je izbegao njeno sečivo, ali i jači udarac, pa je prošao tek uz minimalne povrede. 
 
Mađarska kompanija ovakvim video-snimcima želi da podigne svest o bezbednosti u saobraćaju. Naglašava kako je od 2000. godine zbog nesreća uzrokovanih nesmotrenom vožnjom život izgubilo 17 njenih radnika. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin