Divac, Stojaković i Bogdanović na protestima u Sakramentu

Velika imena srpske košarke, Vlade Divac, Peđa Stojaković i Bogdan Bogdanović, podržali su svojim prisustvom proteste zbog ubistva Džordža Flojda u Sakramentu.
Divac, Stojaković i Bogdanović bili su među 20.000 ljudi u protestnoj šetnji u glavnom gradu Kalifornije.
 
Bogdanović je ranije na društvenim mrežama podržao proteste.
 
"Tako sam vaspitan! Znam da sam prilično nov u ovoj zemlji, ali sam video i naučio mnogo da razumem razliku između dobra i zla! Uvek ću biti za dobro", napisao je Bogdanović na Instagramu.
 
Protestna šetnja je startovala ispred hale Kingsa, a među govornicima je bio krilni igrač Herison Barns.
 
  • zabrinuta

    09.06.2020 18:38
    Ti si ime
    Propast, ime ti govori sve, to si ti i takvi. Nećeš, našalost nikad saznati zbog kojih sunarodnika ne bi trebalo ni zucnuti. Podržavam Divca, podržavam mlade sa Kosova da se takmiče. Sve ostalo je fašzam bio i biće
  • Dusanka

    09.06.2020 08:47
    Kamer
    Neko voli da se slika,a neko i ne.Meni to puno govori...tako je i u normalnom zivotu "velikih". Bravo za Pedju i Bogdana.
  • Zile

    07.06.2020 22:02
    Humanisti
    Da li su posle protestne šetnje krenuli da obijaju radnje i prodavnice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin