VIDEO: Protest prostitutki u Hamburgu, traže otvaranje bordela

Prostitutke u Hamburgu protestovale su zahtevajući od vlasti da dozvoli otvaranje bordela u Nemačkoj, koji su više meseci zatvoreni zbog pandemije.
"Najstarijem zanatu potrebna je vaša pomoć", pisalo je na transparentu jednog od učesnika. Neki demonstranti nosili su pozorišne maske, a neki su svirali na različitim instrumentima.
 
Udruženje radnika seks industrije, koje je organizovalo proteste, saopštilo je da stalna blokada i zabrana rada bordela prisiljava neke od njih da rade na ulici što je nezakonito i mnogo opasnije i nije u skladu sa higijenskim standardima.
 
Isti izvor je naveo da javne kuće mogu brzo da primene mere protiv virusa korona, što su uradili i drugi, uključujući zaštitne maske, ventilaciju prostorija i registraciju kontakta posetilaca.
 
"Prostitucija ne nosi veći rizik za infekciju od drugih usluga koje uključuju dodirivanje tela kao što su masaža ili kozmetika, pa čak i ples i kontakt sportovi", navodi se u saopštenju i dodaje da je higijena sastavni deo prostitucije.
 
Prostitucija je legalna u Nemačkoj.
 
  • Filosof

    12.07.2020 21:12
    Sećam se priče jednog našijenca iz Amsterdama, da li je izmišljeno ili stvarno, ali odličan tekst.

    U jednom delu teksta on navodno prolazi pored javne kuće i u "izlogu" vidi oskudno odevene dame, on pomislio da je prodavnica i da reklamiraju bikinije i sl., i pokaže im palac u znak podrške, a ova njemu tri prsta. On se grdan obradova vrlo misleći da je srpkinja, uđe unutra, kad ono ova mu u stvari pokazala tri prsta za "trideset evra"... i on sad, kao da ne obruka Srbiju, pristao...

    Sad, u vezi ovog teksta, sve mi žao ovih, pa ko im je kriv što nisu usput naučile da bloguju pa da zarađuju kao blogerke i influenserke...
    Neka pozovu ovu našu ajfonku da im pokaže kako se zarađuje od najstarijeg zanata na svetu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".