Knjiga koju je Tramp pokušao da zabrani prvog dana prodata u skoro milion primeraka

Memoari Meri L. Tramp, nećake američkog predsednika, već u prvom danu prodati su u milion primeraka, što je rekord za izdavačku kuću Sajmon&Šuster.
Knjiga koju je Tramp pokušao da zabrani prvog dana prodata u skoro milion primeraka
Foto: Pixabay
Knjiga pod nazivom "Previše i nikada dovoljno: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu", koja govori o životu u porodici Tramp i o sadašnjem američkom predsedniku, prodati su za dan u 950.000 primeraka. To uključuje i pretprodaju. 
 
"Knjiga je postala kulturološki fenomen i obavezno štivo za svakoga ko želi da shvati jedinstvenu porodičnu dinamiku koja je proizvela najmoćnijeg čoveka u današnjem svetu. To je istovremeno otkrivajući psihološki portret i delo istorijske važnosti", rekao je Džonatan Karp, glavni direktor izdavačke kuće Sajmon&Šuster.
 
Meri Tramp je psiholog čiji je otac Trampov najstariji brat Fred. U knjizi piše da joj je stric toksičan, čudan, da mu je varanje način života i da je omalovažavao vlastitog oca kad je oboleo od Alchajmerove bolesti.
 
Američki predsednik i njegova porodica pokušali su sudskim putem da zaustave objavljivanje knjige.
 
I predsednikov mlađi brat Robert Tramp neuspešno je pokušao da blokira objavu knjige, tvrdeći da Meri krši sporazum o neobjavljivanju potpisan 2001. godine nakon podele dedine imovine.
  • Milan NS

    19.07.2020 16:21
    Ljubitelji Trampa, zavaravate se ako mislite da će vam Tramp vratiti Kosovo, ili da će bilo šta biti promenjeno. Tu priču je 1999. godine završio vampir ispod lipe, povratka više nema. Ja bih se zapitao šta sa mnom nije u reedu kad bih imao afinitete prema Vučiću, Trampu, Putinu, Đang Ceminu, Erdoganu, Orbanu, Boris Džonsonu i sličnoj plejadi opskurnih likova iste fele.
  • Djuro

    18.07.2020 18:44
    iz modrice
    Sve je to namestaljka da bi se knjiga sto bolje prodala...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin