Kažnjen jer je iz karantina izašao da nekog pretuče

Francuz koji je tokom vikenda izašao sa urednom pisanom potvrdom o izlasku van doma, kako je propisano zbog karantina, kažnjen je sa nekoliko stotina evra jer je razlog njegovog izlaska bio da nekoga pretuče.
Kažnjen jer je iz karantina izašao da nekog pretuče
Foto: Pixabay
Muškarac od 39 godina krio se iza jednog automobila na železničkoj stanici u Lanionu, malom mestu na zapadu Francuske oko jedan čas posle ponoći kad ga je policijska patrola uočila.
 
"Rekao je da nekog čeka da ga pretuče", naveo je komandant lokalne policije i dodao da je sa sobom nosio neku vrstu alata sa oštricom.
 
Komandant policije je rekao da je muškarac imao urednu pisanu potvrdu o izlasku sa tačnim vremenom napuštanja doma, ali je kao razlog naveo žargonskim jezikom da "ide nekome da razbije njušku".
 
Osumnjičeni je priveden nakratko pošto je bio u alkoholisanom stanju. Izašao je trezan narednog dana sa kaznom od 135 evra zbog potvrde sa razlogom izlaska koji nije validan. Dobio je još jednu kaznu od 150 evra zbog pijanstva na javnom mestu.
 
Policija je dodala da njegov slučaj još nije rešen jer mora da odgovara i za posedovanje hladnog oružja.
 
Prema karantinu koji je na snazi zbog epidemije korona virusa, Francuzi mogu da izađu u šetnju ne dužu od sat vremena, da idu u kupovinu ili na posao. Moraju sa sobom da imaju privremenu pisanu potvrdu. Kazna za izlazak bez potvrde je 135 evra.
  • EvoOvako

    24.11.2020 08:57
    BoguHvala
    Na iznenađenju kada videh da NIJE KOD NAS! :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.