Rekli ste: Najviše nam nedostaju putovanja, najmanje kultura i sport

U anketi portala 021.rs, u kojoj je sakupljeno više od 5.100 glasova, čitaoci su odgovarali na pitanje čega su najviše željni u ovim kovid vremenima.
Rekli ste: Najviše nam nedostaju putovanja, najmanje kultura i sport
Foto: Pixabay
Tokom nedelju dana prikupljeno je 5.157, a najviše građana je reklo da su željni putovanja. Na putovanja je "otpalo" čak 2.395 glasova, odnosno 46,44 odsto od ukupnog broja.
 
Na drugom mestu nalazi se odgovor "ničeg posebno", koji je dobio 848 odsto glasova.
 
Treće mesto dele dva odgovora, koji su dobili po 10,2 odsto glasova. Građanima u jednakoj meri nedostaju druženja i kafenisanja, te izlasci, svirke i festivali. 
 
Gotovo 500 glasova prikupio je odgovor po kom su građani najviše željni upoznavanja, dodirivanja i flertovanja, a najmanje njih je reklo da je željno bioskopa, kulturnih i sportskih dešavanja.
 
U trenutnoj anketi, koju možete da vidite na 021.rs, odgovorite na jednostavno pitanje - kako ste?

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin