Samo nekoliko sekundi pre kremacije uočila da joj je majka živa

Žena u Argentini šokirala se kad je otkrila da je njena majka još živa, samo nekoliko sekundi pre nego što je trebalo da bude kremirana.
Samo nekoliko sekundi pre kremacije uočila da joj je majka živa
Foto: Pixabay
Njena 89-godišnja majka, koja nije imenovana, primljena je u privatnu bolnicu u Resistenciji, gradu na severoistoku Argentine, nakon što se u subotu žalila na bolove u grudima.
 
Sledeći dan lekari su je proglasili mrtvom i njenoj ćerki (54) dali umrlicu navodeći da je preminula nakon srčanog zastoja, prenosi "Dejli mejl".
 
Dok su se pogrebnici pripremali da stave ženu na pokretnu traku u krematorijumu, njena ćerka je uspela da zaustavi postupak jer je primetila da joj je majka još živa.
 
Lokalni mediji prenose kako je žena uspela da zaustavi kremaciju nekoliko sekundi pre nego što je telo ubačeno u peć. Zatim je rođacima poslala poruku u kojoj im je otkrila da joj je majka još živa.
 
Pacijentkinja je vraćena na kliniku gde je trenutno pod intenzivnom negom, a najavljena je istraga slučaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin