Bar u Tel Avivu pokrenuo akciju: Besplatno piće za onog ko dođe da se vakciniše

Jedan bar u Tel Avivu, u saradnji s opštinskim vlastima, nedavno je pokrenuo neuobičajen način rada: svi koji tamo dođu da se vakcinišu protiv kovida, dobiće i besplatno piće.
Bar u Tel Avivu pokrenuo akciju: Besplatno piće za onog ko dođe da se vakciniše
Foto: Pixabay
Ponuđeni napici su, naravno, zbog mera predostrožnosti, bezalkoholni.
 
Iako je dosad, prema podacima ministarstva zdravlja, od 9,3 miliona stanovnika Izraela jednom dozom vakcine protiv kovida vakcinisano njih gotovo 50 odsto, a 35 odsto ih je primilo obe doze Fajzerove vakcine, vlasti su zabrinute da bi motivacija stanovnika postupno mogla oslabiti i tako usporiti izraelske planove o ponovnom otvaranju privrede.
 
Kako bi privukao lokalno stanovništvo da se odazove programu vakcinacije, gastropab "Jenia" iz Tel Aviva je, u saradnji s gradskim vlastima, došao na zamisao da uz vakcinu ponudi i bezalkoholno piće.
 
U čovekovoj je prirodi da ceni svakojake podsticaje, posebno kad su besplatni i ukusni pa je bar ponudio nešto što bi malo ko odbio.
 
"Pomislila sam da je zaista dobra prilika doći u bar i istovremeno se vakcinisati, s obzirom na to da nisam imala ni vremena ni mogućnosti da odem na neko drugo mesto", rekla je Mej Perez, jedna od onih koji su iskoristili ovu ponudu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin