Građani Srbije provode na Viberu 60 odsto više vremena nego pre korone

Od izbijanja pandemije aplikacija Viber je na globalnom nivou zabeležila rast od 170 odsto u razmeni poruka u grupama.
U Srbiji je ukupno vreme koje korisnici provode na Viberu poraslo za 60 odsto, a udvostručio se i broj Viber zajednica, saopštila je kompanija Rakuten Viber.
 
Rakuten Viber je u Srbiji zabeležio i porast u korišćenju funkcija za grupnu upotrebu i to 55 odsto više poslatih poruka unutar grupa u odnosu na prethodnu godinu, dvostruko više pregleda sadržaja u zajednicama i skoro 30 odsto više grupnih video poziva iz meseca u mesec.
 
Kako se navodi u saopštenju, u uslovima pandemije, brojni brendovi i kompanije su se okrenuli čet bot rešenjima u aplikacijama za razmenu poruka, kako bi kvalitetenije komunicirali sa korisnicima i klijentima, a u Srbiji je broj čet botova porastao 2,2 puta u tom periodu.
  • Nije

    20.03.2021 19:46
    nije ni čudo kada poslodavci uslovljavaj u radnike da koriste dotični program

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin