VIDEO: Izolovao se i sve strimuje, želi da snimak proda za milione dolara

Muškarac iz Los Anđelesa proveo je svojih prvih 100 dana u prenosu uživo 24 sata dnevno, ali planira da ostavi uključen strim do kraja godine ili duže ukoliko se nađe neko ko bi mu za to platio pet miliona dolara.
VIDEO: Izolovao se i sve strimuje, želi da snimak proda za milione dolara
Foto: Pixabay
Tim C. Inzana (34) zatvoren je u svom radnom prostoru od početka godine i ne namerava uskoro da izađe. Umetnik iz Los Anđelesa nada se da će barem godinu dana provesti ovako izolovan, a zatim svoj lajvstrim prodati kao neobično umetničko delo.
 
Zasad prenosi uživo besplatno na Tviču, no planira da pronađe ljude koji su spremni da izdvoje pet miliona dolara da ga drže zatvorenog pet godina. Ponudio je da ostane zatvoren i narednih 10 godina, ukoliko mu neko za to plati 10 miliona dolara, prenosi Oddity Central.
 
"Umetničko delo sam ja koji stvaram umetničko delo, bilo bi to kao da vidim prazan prostor kako se pretvara u ovaj šareni prostor", rekao je Inzana za Insajder.
 
Kako izdržati na strimu iz dana u dan? Inzana ili sedi ispred svog računara i odgovara na pitanja svojih gledalaca i zabavlja ih, meditira, jede ili radi na raznim umetničkim delima. Noću ga mogu gledati i kako spava.
 
Inzana kaže i da se mesecima pripremao kako bi prilagodio prostor za takve uslove, a pre nego što se upustio u neobičan izazov konsultovao se i s prijateljima i porodicom. Podržala ga je i verenica, koja mu kupuje i donosi namirnice i dodaje mu ih kroz prozor.
 
U slučaju da ne pronađe dovoljno ljudi koji bi uložili milione dolara kako bi ga izolovali na pet godina ili jednu osobu koja bi izdvojila 10 miliona dolara za 10 godina dug prenos uživo, Inzana ima pristupačniju opciju: ako dobije 7.000 pretplatnika na Tviču, spreman je da drži strim javno dostupnim do pet godina, sve dok njegov broj pretplatnika ne padne ispod 7.000. Trenutno je na nešto više od 120 pretplatnika, no taj broj počeo je polako da raste nakon članaka o njemu na brojnim portalima.
 
@stumblr.tv

Answer to @blake_stavdidbejeus #stumblrtv

♬ original sound - Mr. Tim
  • Haos

    18.04.2021 18:49
    Znaci u sustini rijaliti program. Sve se polako pretvara u rijaliti, mediokriteti zeljni paznje..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.