VIDEO: Rizikovao život i u poslednjem momentu spasao dete da ga ne pregazi voz

Saobraćajac Majur Šelke spasao je život detetu na stanici Vangani na mumbajskom odeljenju Centralne železnice.
Naime, dok je dete šetalo s majkom po peronu, palo je na prugu i nije moglo samo da se popne nazad. U to vreme se voz velikom brzinom približavao stanici. Majka je slabovida i nije mogla da spasi dete, ali je očajnički tražila pomoć, piše railpost.in. 
 
Majur je odmah krenuo u akciju. Skočio je na prugu i potrčao prema detetu. Podigao je dete i gurnuo ga na peron, gde se zatim i sam popeo. Sekunde su ih delile od katastrofe. 
 
Pijuš Gojal, počasni ministar železnica, razgovarao je sa herojem. Pohvalio je njegovu hrabrost i najavio da će biti nagrađen. 
 
  • tov-r

    21.04.2021 15:54
    @Ilija
    Piše u videu da je majka slepa, otuda "nenormalna" reakcija...
  • Infomanijak

    21.04.2021 15:05
    @Ilija
    Vi sto komentarisete vesti a niti ste pogledali video, niti ste procitali tekst ste stvarno prica za sebe, i pored svih dotupnih informacija stvorite neku iskrivljenu sliku realnosti u svojoj glavi. Je li sve zakljucke u svom zivotu donosite na osnovu povrsnih informacija i na prvu loptu ? MAJKA JE SLEPA, dozivala je u pomoc.
  • Pera

    21.04.2021 13:08
    Bravo majstore!!!e

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin