FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovu sredu, 28. april.
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan
Foto: FoNet/AP
Pripreme za lansiranje kineske rakete u irbitu oko Zemlje su u toku.
 
U Rimu se sprovodi vakcinacija starijih građana u njihovim domovima. 
 
 
U Indiji je i dalje veoma teška situacija sa širenjem novog soja korona virusa. Po broju zaraženih i preminulih danas je za Indiju bio najgori dan od početka epidemije, a zdravstveni sistem je već u kolapsu.
 
 
Masovne kremacije preminulih od korone u Indiji ne prestaju.
 
 
Testiranje građana ispred železničke stanice u Bangaloru u Indiji se sprovodi u vreme potpunog zaključavanja. 
 
 
Policajci na kontolnim punktovima u Atini proveravali su dozvole vozača za kretanje, zbog restrikcija u saobraćaju uoči Uskrsa.
 
 
Radovi na Novoj nacionalnoj galeriji u Berlinu privode se kraju i biće otvorena u avgustu, posle pet godina trajanja obnove. 
 
 
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je Termoelektranu "Kostolac" i obišla blok "Kostolac B". 
 
 
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, sastala se u Dubaiju sa Nj.E. Rim Al Hašimi, generalnom direktorkom Svetske izložbe "EXPO 2020 - Dubai" i državnim ministrom za međunarodnu saradnju u Ministarstvu spoljnih poslova i međunarodne saradnje UAE. 
 
 
Ambasador Holandije u Srbiji Joust Renćes i osoblje ambasade proslavili su nacionalni praznik Kraljev dan radnom akcijom čišćenja i pripreme terena za "mednu baštu" da bi 20. maja, na Svetski dan pčela posadili medonosne biljke i postavili košnice na tu površinu, na prostoru Žitomilna na Dorćolu. 
 
  • nl

    28.04.2021 21:07
    Bravo za Holanđane, svaka čast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.