VIDEO: Odustao od otmice autobusa jer su ga deca izludela pitanjima

Vozač školskog autobusa iz Južne Karoline otkrio je kako je 18 neustrašive dece svojim prigovaranjem i zapitkivanjem spasilo sebe od naoružanog otmičara koji ih je držao kao taoce.
VIDEO: Odustao od otmice autobusa jer su ga deca izludela pitanjima
Foto: Pixabay
Kenet Korbin je u razgovoru za "Good Morning America" govorio o deci koja su se nalazila u njegovom autobusu kada je vojnik na obuci Jovan Kolazo pokušao da otme vozilo nakon što je navodno pobegao iz pritvora. Kolazo je uperio pušku u Korbinovu glavu i rekao mu da ih odveze do sledećeg grada. Međutim, radoznala deca su odlučila da otmičara "maltretiraju" pitanjima koja su ga, čini se, neopisivo frustrirala.
 
Deca su pitala da li je vojnik, na što je on neodlučno odgovorio. Tada su ga pitala: "Zašto to radiš?", a on nije odgovorio. Deca su takođe pitala da li će povrediti njih ili vozača autobusa, a Korbin je rekao da je delovalo da je Kolazu prekipelo kad su se brometna pitanja nastavila.
 
"Osetio je kako dolazi još pitanja, a pretpostavljam da mu je nešto kliknulo u glavi pa je rekao: 'Dosta je' i naredio mi je da zaustavim autobus", prisetio se vozač i dodao: "Kad su deca počela da ga ispituju, činilo se da ga to frustrira jer mu je glavni cilj bio da dođe do sledećeg grada."
 
Zahvaljujući deci koja su bila nepresušan izvor pitanja, otmičar je odustao od otmice.
 
Nakon Kolazovog hapšenja, otkriveno je da njegova puška nije imala metaka.
 
Prema WIS News, Kolazo je uhapšen istog dana i suočen je s više od dvadeset optužnica, uključujući 19 slučajeva otmice i oružanu pljačku smrtonosnim oružjem te nošenje oružja na školskom terenu.
 
  • Boki

    24.05.2021 00:36
    Eto, a ove naše izludiš pitanjima, a oni još ubeđeniji da su pravi otmičari...!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin