Aviokompanija zbog incidenata s putnicima i dalje neće služiti alkohol

Američka aviokompanija "Sautvest erlajns" je objavila da zbog rastućeg broja incidenata s putnicima odlaže služenje alkoholnih pića tokom leta.
Aviokompanija zbog incidenata s putnicima i dalje neće služiti alkohol
Foto: Pixabay
Ta kompanija je planirala da ponovo počne prodaju alkoholnih pića sledećeg meseca na letovima ka Havajima, a u julu i na ostalim, ali pobunio se sindikat koji zastupa stjuardese.
 
Na to je portparol kompanije Kris Mainc saopštio da je prodaja pića odložena "s obzirom na nedavni porast broja incidenta u celoj industriji s putnicima koji ometaju putovanje".
 
Aviokompanija nije odredila nov datum početka prodaje alkohola.
 
Predsednica sindikata stjuardesa Lin Montgomeri rekla je ove nedelje da je ionako bilo 477 slučajeva nedoličnog ponašanja putnika u avionima "Sautvest erlajnsa" od 8. aprila do 15. maja i da je članstvo sindikata zabrinuto zbog plana te kompanije da obnovi prodaju alkoholnih pića u avionima što bi moglo samo povećati taj problem.
 
Montgomeri je pokrenula to pitanje pošto je jednu stjuardesu prošle nedelje u lice udarila 28-godišnja putnica koja je osumnjičena za nanošenje teške povrede. Policija nije navela da li je putnica bila pijana.
  • Bojan

    31.05.2021 17:18
    @razocaran

    I to će ti se desiti samo jednom, barem s rom kompanijom, a onda više nećeš leteti i napadi će prestati sami od sebe.
  • razocaran

    29.05.2021 22:11
    bezveze
    Kad avion poleti dobicu napad besa kada shvatim da nema pica kojim cu da se opustim i razbijem strah od letenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.