FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovu sredu, 2. jun.
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan
Foto: FoNet/AP
Popularni italijanski milioner i instagram influenser Đanluka Vaki primio je danas u Beogradu drugu dozu vakcine protiv korona virusa.
 
 
U rezidenciji američkog ambasadora u Srbiji Entonija Godfrija, danas su izložene tradicionalne rukotvorine 64 žena pripadnica ETNO mreže iz cele Srbije. Izložbu su, među ostalim gostima bračnog para Godfri, pogledale ministarke Zorana Mihajlović i Tatjana Matić, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, kao i supruga predsednika Srbije Tamara Vučić koja se oprobala i u tkanju.
 
 
Performans "Mi njima vitamine oni nama poštovanje Ustava i zakona" u organizaciji Udruženja sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije, održan je danas ispred zgrade Predsedništva Srbije u Beogradu
 
 
Gejming kompanija Nordeus osnovala je fondaciju kako bi podržala razvoj obrazovanja u Srbiji. Potom je prodata američkoj kompaniji Take-Two, a konačna cena bi mogla da dostigne 378 miliona dolara. Nordeus je kompanija za video-igre na mobilnim platformama sa sedištem u Beogradu. Najpoznatija je po "Top Eleven", najuspešnijoj svetskoj igri u kategoriji fudbalskih menadžera na svetu sa preko 240 miliona registrovanih korisnika.
 
 
Održan je protest članova zajednice Ujgura, (turkijski narod koji pretežno živi u Kini), ispred kineskog konzulata u Istanbulu, protiv statusa i tretmana njihovih sunarodnika u kineskoj provinciji Sinkjang.
 
 
Posle 12 dana gašenja požara, kontejnerski brod usidren kod Šri Lanke, uz obalu Kolomba počeo je da tone.
 
 
Obilne kiše izazvale su velike poplave na Filipinima.
 
 
U Italiji se danas obeležava Dan ujedinjenja.
 
 
Pripreme za otvaranje Olimpijskih igara, ispred Nacionalnog stadiona u Tokiju su u toku.
 
 
Filip Krajinović igrao je meč protiv Džona Iznera u drugom kolu Rolan Garosa i izgubio.
 
  • Investicija

    03.06.2021 05:51
    I naravno, poltron Vesić trčka za Vacchiem..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.