FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovaj četvrtak, 3. jun.
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan
Foto: FoNet/AP
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić posetio je danas punkt za vakcinaciju u "Beo šoping centru" na Voždovcu, gde je zajedno sa članicama grupe "Hurricane" pozvao građane da se vakcinišu.
 
UNICEF i partneri otvorili su danas prvo potpuno inkluzivno igralište u Beogradu.
 
 
Policija u Beogradu je u tri odvojene akcije zaplenila više kilograma narkotika i uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
 
Komemoracija povodom smrti slikarke, kostimografkinje, scenografkinje i kreatorke lutaka Milene Jeftić Ničeve Kostić održana je u Galeriji Kuće legata. 
 
 
U eksploziji bombe u Kabulu su poginule najmanje četiri osobe.
 
 
Konferencija za novinare grupe udruženja sa leve obale Dunava povodom događaja u bari REVA i podnošenja krivične prijave održana je u Beogradu.
 
 
Pripadnici Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, na molbu Eparhije valjevske, danas su na brdu Bojčica u selu Lopatanja, kod Osečine, postavili krst sa postoljem visine 16 metara i težine 600 kilograma. 
 
 
Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić sastala se danas sa ministarkom bez portfelja Slovenije zaduženom za odnose između Slovenije i slovenačke nacionalne zajednice u susednim državama Helenom Jaklič.
 
 
Danas je održana proslava gradske slave Sveti car Konstantin i carica Jelena u Nišu.
 
 
Novak Đoković se plasirao u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedio Urugvajca Pabla Kuevasa sa 3:0 u setovima.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin