Uhapšeni jer policajcima nisu hteli da daju besplatne hamburgere

Svih 19 zaposlenih u jednom restoranu brze hrane u Lahoru u Pakistanu uhapšeni su jer nisu hteli grupi policajaca prošle nedelje da daju besplatne hamburgere.
Uhapšeni jer policajcima nisu hteli da daju besplatne hamburgere
Foto: Pixabay
Oni su privedeni u subotu uveče i proveli su noć u zatvoru, prenosi BBC.
 
"Nije prvi put da se ovako nešto događa u našem restoranu", saopšteno je iz tog lanca hamburgera.
 
U incident je bilo uključeno devet policajaca i oni su sada suspendovani.
 
"Nikom nije dozvoljeno da uzima zakon u svoje ruke, nepravda neće biti tolerisana. Svi oni će biti kažnjeni", napisao je na Tviteru viši provincijski policijski zvaničnik.
 
Prema saopštenju koji je lanac brze hrane "Džoni i Džagnu" postavio na Fejsbuku, grupa policajaca došla je dva dana pre incidenta u restoran i tražila besplatne hamburgere.
 
"Pošto su odbijeni da dobiju besplatne hamburgere, što je kod njih postala uobičajena praksa, policajci su zapretili našem menadžeru i otišli, ali samo da bi se vratili sledećeg dana da nastave maltretiranje i pritiskaju naš tim besmislenim argumentima", piše u saopštenju restorana.
 
Dodaje se da su 11. juna "neki od policajaca došli u restoran i odveli u pritvor njegovog menadžera, bez iznošenja ikakvog razloga za tako nešto. Potom su odveli i sve ostale u smeni, uključujući i kuhinjsko osoblje i ostale menadžere".
 
Restoran je naveo i da osoblju nije dozvoljeno da zatvara kuhinju, dok je pečenje hamburgera u toku i mušterije čekaju na svoje porudžbine.
 
Radnici su zadržani u pritvoru sedam sati i naveli su da su ih policajci "maltretirali, gurali, i to samo zato što nisu hteli da im daju besplatne hamburgere".
 
Pakistanski premijer Imran Kan je ranije pozvao na reformu policijskih snaga u regionu Pandžaba, navodeći da su lokalni političari postavili ljude bliske sebi da vode policijske stanice.
  • Boco

    05.07.2021 19:54
    Isto
    Isto je i u ns.
  • pa

    15.06.2021 12:26
    Jos cekam da vidim da li ce ijedan platiti ista u nekoj poslasticarnici i silcno. Ni nasi ne placaju, nego samo ustanu i odu. Cak ni ne traze besplatno, nego smatraju da nema sta da traze. Udari znacka o glavu sta cete.
  • marjan

    15.06.2021 10:57
    i kod nas se to isto dešava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".