Gost ubio pticu koja je u restoranu pokušala da mu otme kolač

Gost jednog kafića u Karlskroni u Švedskoj ubio je pticu koja je pokušala da mu otme kolač sa stola.
Gost ubio pticu koja je u restoranu pokušala da mu otme kolač
Foto: Pixabay
Kada je ptica pokušala da uzme kolač sa stola, gost se razbesneo, zgrabio pticu i bacio je na zemlju, prenosi Švedski radio.
 
Ptica je zadobila teške povrede od pada i ubrzo uginula. Nije poznato koja je ptica u pitanju, prenosi RTS.
 
Drugi gost kafića je podneo prijavu zbog maltretiranja životinja, a iz lokalne policije je saopšteno da neće istraživati slučaj.

Teme

PTICE
  • Nenad

    28.06.2021 22:49
    ????
    6 komentara a toliko svirepih ljudi! Tuzno je sa kakvim primitivcima smo okruzeni u Srbiji a ocito i van Srbije! A tek ovaj mozak sto poredi komarca i pticu??!Sta sve dise vazduh!
  • Bojan

    27.06.2021 15:08
    Pomalo preterana reakcija, sem ako je u pitanju bio golub - istrebljenje pacova s krilima uvek podržavam.
  • Jadna ptica

    27.06.2021 00:31
    Stvarno
    Pa da, tako bi i golub fasovao u centru ns-a da dodje dok klopam, A ako ugine, uginuce u okolnositma u kakvoj se nasla. . Zaboravljate da ljudi iako svesni i inteligenti,imaju savim institktivne i ne uvek ljubazne il mile reakcije. Idi pokusaj uzeti lavu klopu?
    Kakve bre prijve... Vrabac

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.