FOTO: Deset fotografija koje su obeležile 4. avgust

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovu sredu, 4. avgust, a najviše pažnje privukla su dešavanja u sportu.
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile 4. avgust
Foto: FoNet/AP
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se danas u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je u četvrtfinalu pobedila Kinu sa 77:70 (16:14, 19:19, 14:25, 28:12).
 
 
Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom Zurab Datunašvili osvojio je bronzanu medalju u kategoriji do 87 kilograma na Olimpijskim igrama u Tokiju, posle pobede u repesažu protiv hrvatskog borca Ivana Hukleka sa 6:1. 
 
 
Vaterpolisti Srbije plasirali su se u polufinale Olimpijskih igrara u Tokiju, pošto su danas u četvrtfinalu pobedili Italiju 10:6 (5:2, 4:1, 0:1, 1:2). 
 
 
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je danas sjajnom igrom u četvrtfinalu savladala Italiju sa 3:0 (25:21, 25:14, 25:21). 
 
 
Održana je konferencija za novinare reprezentativca Srbije u streljaštvu Milenka Sebića na aerodromu "Nikola Tesla", koji je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama.
 
 
Finale takmičenja u umetničkom plivanju održava se u Tokiju.
 
 
Šumski požar bukti na grčkom ostrvu Evija i nadomak Atine.
 
 
 
Helikopteri Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), koji su angažovani na gašenju požara u selu Drenak, u Kumanovskoj regiji u Severnoj Makedoniji, od jutros su imali 21 nalet i izbacili oko 25 tona vode. 
 
 
Carinici Srbije, prilikom kontrole kamiona u Preševu, otkrili su najmanje tri tone svežih pomorandži više u odnosu na prijavljenu količinu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".