VIDEO: Posetioci Muzeja Titanika u bolnici nakon što se obrušila veštačka santa leda

Tri posetioca Muzeja Titanika u Pidžin Fordžu u Tenesiju povređena su kada se na njih obrušila veštačka santa leda, a policija je ovaj incident proglasila nesrećnim slučajem.
VIDEO: Posetioci Muzeja Titanika u bolnici nakon što se obrušila veštačka santa leda
Foto: Youtube (WBIR Channel 10, Screenshot)
Santa je bila pričvršćena za zid i dočaravala je uslove u kojim se dogodilo potonuće Titanika, a posetiocima muzeja bilo je dozvoljeno da je dodiruju, a od utorka je uklonjena, prenosi Euronews Srbija.
 
"Naša santa se srušila i povredila tri gosta koja su odvedena u bolnicu. U ovom trenutku ne znamo stepen njihovih povreda, a naše misli i molitve su uz sve koji su pogođeni ovim događajem, uključujući i one koji su prvi pružili pomoć", saopštili su vlasnici muzeja Meri Kelog Džoslin i Džon Džoslin i dodali da će biti potrebno najmanje četiri nedelje da se novi zid sa santom leda izgradi.
 
Muzej se predstavlja kao "najveći muzej posvećen Titaniku" i omogućava posetiocima da urone ruke u ledenu vodu, ubacuju lopatom ugalj u veliku peć i osete šta su proživljavali putnici na tom brodu. Njihove ulaznice izgledaju kao karte za ukrcavanje na brod, na kojima se nalaze imena stvarnih putnika Titanika.
 
U muzeju je izloženo više od 400 artefakata sa originalnog broda, koji je potonuo 1912. na svom prvom putovanju.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin